Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania na dostawę środków spożywczych: tłuszczy roślinnych, przetworów owocowo-warzywnych, makaronów, ryżu i przypraw dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, nr sprawy WSZ

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania na dostawę środków spożywczych: tłuszczy roślinnych, przetworów owocowo-warzywnych, makaronów, ryżu i przypraw dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, nr sprawy WSZ

Opis przedmiotu zamówienia

 

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania na dostawę środków spożywczych: tłuszczy roślinnych, przetworów owocowo-warzywnych, makaronów, ryżu i przypraw dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, nr sprawy WSZ-EP-53/2015,POBIERZ PLIK