Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania prowadzonego w trybie zapytania o cenę na dostawę środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo-warzywne, makarony, ryż, przyprawy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespo

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania prowadzonego w trybie zapytania o cenę na dostawę środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo-warzywne, makarony, ryż, przyprawy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespo

Opis przedmiotu zamówienia

 

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania prowadzonego w trybie zapytania o cenę na dostawę środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo-warzywne, makarony, ryż, przyprawy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, nr sprawy WSZ-EP-71/2016,POBIERZ PLIK