INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZYCH OFERT DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO NR WSZ-NZ-9/ZO/2014 NA DOSTAWĘ ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH (MAKARONY, RYŻ, PRZYPRAWY, UŻYWKI, KOTLET SOJOWY) DLA WSZ W KONINIE | Wojewódzki Szpital Zespolony im. dr. Romana Ostrzyckiego w Koninie

E-mail: szpital [at] szpital-konin.pl (szpital[at]szpital-konin[dot]pl)            FB data-entity-type=

Realizowane projekty

INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZYCH OFERT DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO NR WSZ-NZ-9/ZO/2014 NA DOSTAWĘ ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH (MAKARONY, RYŻ, PRZYPRAWY, UŻYWKI, KOTLET SOJOWY) DLA WSZ W KONINIE

INFORMACJA O WYBORZE NAJKORZYSTNIEJSZYCH OFERT DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO NR WSZ-NZ-9/ZO/2014 NA DOSTAWĘ ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH (MAKARONY, RYŻ, PRZYPRAWY, UŻYWKI, KOTLET SOJOWY) DLA WSZ W KONINIE

Opis przedmiotu zamówienia

 

Informacja o wyborze  najkorzystniejszych ofert do zapytania ofertowego ne WSZ-NZ-9/zo/2014  na dostawę środków spożywczych ( makarony, ryż, przyprawy, używki, kotlet sojowy) dla WSZ w Koninie.

[Dodaj_PDF plik="inf.9.zo_.14.pdf"]