Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania prowadzonego w trybie zapytania o cenę na dostawę środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo-warzywne, makarony, ryż, przyprawy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespo | Wojewódzki Szpital Zespolony im. dr. Romana Ostrzyckiego w Koninie

E-mail: szpital [at] szpital-konin.pl (szpital[at]szpital-konin[dot]pl)            FB data-entity-type=

Realizowane projekty

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania prowadzonego w trybie zapytania o cenę na dostawę środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo-warzywne, makarony, ryż, przyprawy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespo

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania prowadzonego w trybie zapytania o cenę na dostawę środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo-warzywne, makarony, ryż, przyprawy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespo

Opis przedmiotu zamówienia

 

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert z postępowania prowadzonego w trybie zapytania o cenę na dostawę środków spożywczych: tłuszcze roślinne, przetwory owocowo-warzywne, makarony, ryż, przyprawy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, nr sprawy WSZ-EP-71/2016,POBIERZ PLIK